Ajankohtaisia töitä

Tutustu alla muutamiin viimeisiin suunnittelutöihin. Mukana on sekä isoja että pienempiä projekteja eri asiakkaille.

Listaa päivitetään epäsäännöllisen säännöllisesti mielenkiintoisilla töillä, joten kannattaa vierailla sivuilla aika ajoin.

Pekka Vuola Design on myös Facebookissa, LinkedIn:ssä ja Instagramissa. Linkit löytyvät joka sivun alalaidasta.

lehden taitto

Vk-Skin uudet sivut avattu

14.11.2018

Suksikauppa VK-Ski Keinukallion Urheilupuistossa Keravalla on avannut uudet verkkosivut. Sivuilla voit tutustua huippusuksiin ja muihin hiihtovälineisiin, huolto- ja voitelupalveluihin. Sivuilta löytyy myös huippulaatuisia hiihtovaatteita.
Käy tutustumassa.

Lue lisää...
lehden taitto

Kiinteistöpalvelut Lindrothille uusi logo

4.11.2018

Kiinteistöpalveluyritys haki logoa, jota tullaan käyttämään muun muassa merkkinoinnissa ja työvaatteissa.

Lue lisää...
lehden taitto

Teräsrakenne-lehden nro 3/2018 ilmestynyt

1.10.2018

Teräsrakenne-lehden kolmosnumero on ilmestynyt. Tuhdin lukupaketin työhön kuului lehden ulkoasu, taitto ja projektitoimitus sekä kuvankäsittely. 
64 sivua, painosmäärä 13 300 kpl.

Lue lisää...
lehden taitto

Anára Sámisearvi ry:n logokilpailun voitto

17.8.2018

Ijahis idja – alkuperäiskansojen musiikkitapahtuman pääjärjestäjä Inarin saamelaisseura Anára Sámisearvi järjesti logokilpailun 16.7.-16.8. Voittaja julkistettiin 17.8. kun seura juhlisti ohjelmallisesti 35-vuotistaivaltaan osana musiikkitapahtuman ohjelmistoa.
”Kilpailun tavoitteena oli saada logo, jossa olisi seuran nimi ja väreinä saamen lipun värejä sekä valkoista ja mustaa.”

Lue lisää...
lehden taitto

Paralympiaurheilija Santeri Kiiverille uusi logo

1.8.2018

Asiakkaan toive oli seuraava: nimikirjaimet SK pitäisi näkyä selkeästi ja jotain esim. alppiteemaa voisi olla mukana. Logo tulisi näkyviin esim. auton kyljessä, sosiaalisessa mediassa ja ehkä vaatteissa. Logon pitäisi olla yksivärinen ja värivaihtoehtoja pitäisi olla kolme.

Lue lisää...
lehden taitto

Teräsrakenne-lehden nro 2/2018 ilmestynyt

31.5.2018

Teräsrakenne-lehden numero 2 on ilmestynyt. Työhön kuului lehden ulkoasu, taitto ja projektitoimitus sekä kuvankäsittely. 
68 sivua, painosmäärä 13 300 kpl.

Lue lisää...
lehden taitto

TTgreenin nettisivut uudistuivat

1.5.2018

TTgreen Oy:n uudet verkkosivut aukesivat toukokuun alussa. Täältä löytyy kattava valikoima sähköpolkupyöriä, -skoottereita ja -moottoripyöriä.

Lue lisää...
lehden taitto

Teräsrakenne-lehden nro 1/2018 ilmestynyt

9.3.2018

Tämän vuoden ensimmäinen Teräsrakenne-lehti on ilmestynyt. Työhön kuului lehden ulkoasu, taitto ja projektitoimitus sekä kuvankäsittely. 
56 sivua, painosmäärä 13 300 kpl.

Lue lisää...
logon suunnittelu

Elmu ry:n 40v.-juhlavuoden logokilpailun voitto

31.1.2018

Kisan voittajaksi valikoitui Pekka Vuolan 40v. versio vanhasta kunnon hullusta pianonsoittajasta.  "Voittajaksi valikoitunut '40v. pianisti' on hieno osoitus visuaalisesta oivalluksesta, joka on hyvälle logolle keskeistä. Numeron 4 linjoilla on saatu aikaan komea, jopa hieman kubistinen flyygeli, kun taas 0 muodostaa jopa hieman Eero Aarnion pallotuolia muistuttavan istuimen. Tämä yhdistää hauskalla tavalla kulttuurin eri ulottuvuuksia ja kertoo samalla lisää logon kohta 40-vuotiaasta Elmu-hahmosta, joka villisti takoo soitintaan. Nappisuoritus!"

Lue lisää...
logon suunnittelu

Etelä-Suomen judolle uusi logo

30.1.2018

Etelä-Suomen judon logosuunnittelukilpailun voitti Pekka Vuolan suunnittelema logo. Hallitus katsoi sen käyttömahdollisuudet monipuolisiksi sen mustavalkoisen värin, selkeyden ja vahvojen linjojen takia.

Lue lisää...
logon suunnittelu

Nastola-seuran logokilpailun voittaja valittu

15.1.2018

Voittajaehdotus on vantaalaisen Pekka Vuolan tekemä. Hänen ideansa oli tehdä logo, ”joka ei olisi totinen, mutta kuitenkin vakavasti otettava ja samalla leikkimielinen.

Lue lisää...
Pekka Vuola Design - graafista suunnittelua


Puh. 050 571 0061
info@pekkavuoladesign.fi
www.pekkavuoladesign.fi

© 2018 PVD